2010. dec 19.

Nomád - a fejedelmi ételfutár

írta: Zef
Nomád - a fejedelmi ételfutár

Mivel nemrégiben Alfa barátom volt olyan kedves és megmutatta az alant látható reklámot, ma jól kipróbáljuk. Hamarost kiderül, hogy milyen a horka, ami nem hurka ellenben valami tésztalepényes finomság. (Amlyan Calzone ungherese) És az is rögvest kiderül, hogyan készítik az áldost, ami meg leves. Képek hamarosan, mindjárt ideér a futár.

Megjegyzés: Az asszony főztjét hiányoló szereplővel volt szerencsénk találkozni a Vajdahunyadvárban az ősmagyarságról szóló előadáson, ezúton is üdvözletünket küldjük neki!

Viszont lassan egy és negyed órája várjuk a futárt, remélem nem lovon jön :Đ Mondták előre, hogy legalább egy óra lesz... Ezt csak az ellensúlyozhatja, ha frissen készült ételekről beszélünk. Éhezve, akarom mondani érdeklődve várjuk.

És akkor a bírálat... Vegyesek az észrevételek, kezdjük a jóval! Kaja. Finom volt, házias, bőséges és kellemes a szemnek is szájnak is.

Legközelebb a rendelésbe bele kell számolni sajnos az időt... Egy óra húsz perc alatt érkezett meg, sajnos teljesen kihülve. Nagy kár, mert az amúgy ízletes étek ki volt meredve kissé. OLvasgatom a reklámvideó alatti hozzászólásokat, másoknak is volt problémájuk a szállítással. Mondjuk nálunk eleve hetven percet mondott a rendelést felvevő, amihez képest csak néhány perc volt a késés. Ellenben  azt látom a blokkon, hogy két telephelyük van. Egy a 16. kerületben, egy meg itt nálunk. Na arra igencsak kíváncsi volnék, hogy mondjuk a Budaörsi útról hogy a picsába tudnak annyit tökölni, hogy majdnem másfél óra kelljen a rendeléstől?

Kár érte, csak a kaja alapján jó osztályzatot kapott volna.

Szólj hozzá

ősmagyar étterem magyaros ételfutár