2012. jan 08.

Virsli reggelire

írta: Zef
Virsli reggelire

Pár éve már, hogy egyre kevesebb gyári húskészítményt vettünk, és az utóbbi időben már csak a virsli volt az egyetlen -azt is csak miattam. Nincs benne ráció, hogy miért pont a virsli. Most elmélyedhetnék, hogy abban mennyi természetes eredetű összetevő van, és azok is mifélék, nem teszem.

de az is biztos, hogy a mai reggeli után végleg elhagyjuk a bolti húskészítményeket is!

Hozzávalók 

  • egy csomag frankfurti baromfi virsli (500g) Összetétele: baromfihús (40%), ivóvíz, baromfibőr, sertésbőrke, szójafehérje, keményítő, étkezési só, stabilizátor (E450), aroma, sűrítő anyag (E412), ízfokozó E621) antioxidánsok E316, E330) fűszerek, színezék (E120), tartósítószer (250) 
  • egy fazék főzővíz
  • -merítőlapát és szűrő a vízből való eltávolításra
  • -valamint 5 perc főzési idő

virsli_0_120108.jpg

virsli_120108.jpg

virsli_2_120108.jpg

Jó étvágyat kíván a gyártó...

Szólj hozzá