Virsli reggelire
Pár éve már, hogy egyre kevesebb gyári húskészítményt vettünk, és az utóbbi időben már csak a virsli volt az egyetlen -azt is csak miattam. Nincs benne ráció, hogy miért pont a virsli. Most elmélyedhetnék, hogy abban mennyi természetes eredetű összetevő van, és azok is mifélék, nem teszem.
de az is biztos, hogy a mai reggeli után végleg elhagyjuk a bolti húskészítményeket is!
Hozzávalók
- egy csomag frankfurti baromfi virsli (500g) Összetétele: baromfihús (40%), ivóvíz, baromfibőr, sertésbőrke, szójafehérje, keményítő, étkezési só, stabilizátor (E450), aroma, sűrítő anyag (E412), ízfokozó E621) antioxidánsok E316, E330) fűszerek, színezék (E120), tartósítószer (250)
- egy fazék főzővíz
- -merítőlapát és szűrő a vízből való eltávolításra
- -valamint 5 perc főzési idő
Jó étvágyat kíván a gyártó...