2014. már 03.

Burger House - Lurdy Ház // Folytatás

írta: Zef
Burger House - Lurdy Ház // Folytatás

Az előző rész egy tumultuózus napon, a Tatto convention rendezvény idején zajlott. Az észrevételeimet természetesen eljuttattam az étterem felé, akik nem átallottak válaszolni, az alábbi levélben:

Elnézést a késői válasz miatt, de amikor először olvastam az üzeneted annyira dühös lettem, hogy egyszerűen nem tudtam válaszolni. Meg kellett találnom azt a személyt aki így viselkedett veletek,mivel senki se vállalta magára az esetet. Végül visszanézve a beadott cetliket megtaláltam a személyt és mindkét esetben ő hibázott. Nem kértetek colát, illetve a rendelést is rosszul írta fel. Ki kellett rúgnom, mivel ilyen vállalhatatlan mínőségbe nem végezheti nálunk a munkáját a továbbiakban.

Az ételekre viszont sajnos egy olyan napon mint a Tattoo Conventions volt, sajnos sokat kell várni, az időtől való eltérés is az ő feladata lett volna, mivel aznap 40 percre módosult a várakozási idő a rengeteg beérkező rendelés miatt. A szakácsok a cetliket sorba veszik, ezért rendeléstől független a kiadás. Egy lazább napon belefér az előre vétel vagy rendelés keverés , de egy olyan rendezvényes napon teljesen összezavarná a rendszert ha például egy hot-dogot előre venne és adott esetben a partner viszont a hamburgerre várhatna még 15 percet.

A részletes számla problémáján dolgozunk, ez egy kicsit nagyobb probléma , mivel franchise rendszer ezért mi is csak azt a programot használhatjuk amit kaptunk, de tegnaptól a felszolgáló hölgyeknek ki van adva , hogy adjanak egy másolatot a gépbe felvitt rendelésről, ez alól kivétel a napi ajánlat.

Nagyon örülök annak, hogy jelezted a problémádat felém , mivel mi is csak a hibáinkból tudunk tanulni. Szeretnénk jól végezni munkánkat, ezért nagyon fontosnak tartom a visszajelzéseket. Mivel említetted , hogy adnál nekünk még egy esélyt, ezért szeretnék felajánlani egy kétszemélyes vacsorát számotokra, ami 2 Sajtburgert, 2 üditőt és 2 desszertet foglal magába.

Remélem elfogadod és akkor a nevedet kiírnám a felszolgáló hölgyeknek, így tudni fogják, hogy mit kell kapnotok. Köszönöm még egyszer a visszajelzést és elnézést a felszolgáló hölgy mulasztásai miatt.

Üdvözlettel, Burger House Lurdy

Természetesen a felajánlott vacsit nem fogadhatom el, hiszen nem nyerészkedni akartam azzal, hogy elmondtam az észrevételeimet. Az önmagában is tökéletesen elegendő jóvátétel, hogy az étterem vezetője elolvasta a jelzéseket és foglalkozott a problémákkal. Azt sajnálom, hogy a felszolgáló hölggyel kapcsolatban ilyen kemény döntést hozott.

Az mindenesetre teljesen biztos, hogy akkor is járna az új esély, ha egyébként némelyik burger láttán, vagy az elnevezéseket olvasva nem indult volna be a nyálelválasztásom. Még nem tudom mikor, de újra beugrunk.

Szólj hozzá