Gastro Loggia

az élet gasztró oldala

2013. máj 26.

hamis túrógombóc

írta: Zef
hamis túrógombóc

Gyorsan, olcsót és még jót is? A hamis túrógombóc ideális megoldás akár annak is, aki eddig a vajaskenyér magasságában élvezte saját gasztronómiai készségeit. 1 liter kefir vagy aludttej (elég a 2db 450 grammos kefir is) 15 dkg búzadara ízlés szerint cukor morzsa és…

Tovább Szólj hozzá

recept desszert hamis túrógombóc

2013. máj 26.

Gulyalé helyett morcogás

írta: Zef
Gulyalé helyett morcogás

Ma a gulyáslevesről akartam írni, mert azt főzök, de már a bevásárlásnál kezdett más irányba kalandozni a téma. Na jó, pár szó azért a gulyáslevesről is lesz az elején. A gulyásleves a belefőzött finomságoktól lesz jó, és nem a gulyáskrémtől! Ez egy olyan triviális…

Tovább Szólj hozzá

tesco recept élelmiszerbiztonság gulyás leves húsárú

2013. máj 24.

Mustármártásban párolt csirketokány

írta: Zef
Mustármártásban párolt csirketokány

Előző nap a csirke felső combját csíkokra vágom, bepácolom mustár, tejföl, csipet só és fűszerek keverékébe (kakukkfű, bors, kömény, chili). A pác annyi legyen, hogy jó vastagon bevonja a húst. Egyébként úgy készítem, hogy a keverőtálba, a húsra kanalazom a tejfölt, rá…

Tovább Szólj hozzá

recept mustáros csirketokány

süti beállítások módosítása